O nama

Trebate pomoć u vezi učenja, savjet ili skriptu? Na pravom ste mjestu!

Dobrodošli na stranice portala olovka.com.hr!
Nadamo se da će vam zbirka naših online skripti i radova pomoći.

Kao ideja za pokretanje ovog portala poslužile su nam skripte za učenje, šalabahteri i ostali listići i papirići s kojima se svaki đak, učenik i student susretne bar jedanput u svome obrazovanju. Zbog količine sakupljenog materijala osjetili smo potrebu da to znanje podijelimo sa svijetom i da omogućimo svim učenicima i studentima da što lakše i efikasnije usvoje nastavno gradivo. Ovdje objavljene skripte su u tom smislu odlično pomagalo pri učenju jer pružaju jezgrovit i sistematičan pregled nastavnog gradiva.

Pored širenja znanja, cilj našeg rada je također učiniti ovaj portal što bogatijim, pristupačnijim i korisnijim za sve njegove posjetitelje koji su željni znanja i pomoći u vezi školovanja.

Ukoliko želite objaviti svoju skriptu ili rad, ili nas jednostavno želite kontaktirati u vezi dodatnih informacija o nama, našem radu i idejama, slobodno nam se javite putem našeg kontakt obrasca.

Ovo je naša izjava o autorskim pravima: objavom materijala na web-stranici olovka.com.hr ni na koji se način ne namjerava povrijediti niti jednog vlasnika autorskog prava, njegovog zastupnika, zakon ili samo autorsko djelo. Svi objavljeni sadržaji objavljeni su u skladu s člankom 85. i člankom 90. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03, 79/07, 80/11, 125/11, 141/13, 127/14, 62/17). Ova web-stranica podržava zaštitu autorskih prava te promiče čuvanje integriteta svih vrsta stvorenoga rada. Ukoliko postoji sumnja u potencijalno kršenje autorskih prava, molim da se obavijesti moderatora ove web-stranice o istoj kako bi bile poduzete odgovarajuće mjere.

Detaljne informacije o uvjetima korištenja portala olovka.com.hr možete pogledati ovdje.

Osoblje portala Olovka.

1 Komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *